آموزش طرز تهیه لیدی فینگر موزی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
1 پاکت بیسکوییت لیدی فینگر (از لوازم قنادی فروشا بخرین)
1 پاکت پودر کرم شانتی (75 گرم، همان پودر خامه است که بهش اسانس اضافه شده میتوانید از پودر خامه استفاده کنید)
200 گرم شکلات تلخ و یا شیری
4_3 عدد موز
1 استکان شیر (برای خیس کردن بیسکوییت)
طرز تهیه
ابتدا کرم شانتی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید(پاکت 75 گرمی را با 1 لیوان شیر سرد ، با همزن برقی خوب هم بزنید فرم بگیرد، اگر مقدار شیر کمتر هم باشد خامه غلیظی میشود میتوانید از خامه آماده قنادی استفاده کنید) خامه را داخل یخچال بذارید. بیسکوییت های لیدی فینگر را سریع در شیر بزنید و داخل بشقاب بچینید. کرم شانتی را داخل قیف بریزید و روی بیسکوییت ها بزنید. سپس موز را از طول به 4 یا 5 قسمت برش بزنید و یک تکه از موز را روی کرمی که روی بیسکوییت زدید بذارید. سپس با شکلات آب شده به روش بنماری تمام بیسکوییت های موزی را بپوشانید (شکلات را با قاشق روی بیسکوییت ها بریزید) 2_1 ساعت در یخچال بذارید سپس کیک آماده است
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه