آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه لوکوم یا باسلوق آلبالویی ( ایده های یلدا یی )

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه لوکوم یا باسلوق آلبالویی ( ایده های یلدا یی ) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

شکر ……………‌….. 1 کیلوگرم
آب …………………. نیم لیتر
آب لیموترش ……… 1 قاشق غذاخوری
نشاسته ……………. 1 لیوان
آب آلبالو …………… نصف فنجان
پودر کرم تارتار …… 2 گرم
روغن بادام ……….. مقداری برای چرب کردن ظرف .
مواد لازم روی لکوم:
نشاسته ……………. 1 فنجان
پودرشکر ………….. 1 لیوان

طرز تهیه

شکر و آب را در قابلمه ی گود بزرگی می ریزیم و قابلمه را روی شعله ی متوسط اجاق قرار می دهیم تا به جوش آید و شکر کاملا در آب حل شود سپس آب لیموترش را به آن اضافه کرده و اجازه می دهیم تا زمانی که شربت کمی غلیظ شود، به جوشیدن ادامه دهد. در ظرف مناسب دیگری آب آلبالو و نشاسته را به خوبی با هم مخلوط می کنیم طوری که نشاسته کاملا در آب آلبالو حل شده و یکدست شود. مخلوط نشاسته را کم کم به شربت در حال جوشیدن اضافه می کنیم و مدام شربت را هم می زنیم تا گلوله گلوله نشود سپس پودر کرم_تارتار را اضافه کرده و به هم زدنِ مواد روی شعله ی کم ادامه می دهیم تا زمانی که مایه ی باسلوق قوام پیدا کرده و کاملا غلیظ شود. داخل یک سینی دیواره دار را با روغن_بادام چرب کرده و مایه ی باسلوق را درون سینی می ریزیم و آن را داخل سینی پهن کرده و روی آن را صاف می کنیم سپس اجازه می دهیم باسلوق به همین حالت بماند تا کاملا سرد و سفت شود. نشاسته و پودرشکر را در ظرفی با هم مخلوط کرده و آن را روی میز کار می ریزیم سپس سینی باسلوق کاملا سرد شده را روی مخلوط نشاسته و پودر شکر برمی گردانیم. تیغه ی یک چاقوی تیز آشپزخانه را با روغن بادام چرب کرده و باسلوق را به اندازه ی دو بند انگشت برش می زنیم و تمام اطراف برش ها را درون پودر شکر می غلتانیم و در ظرف مورد نظر می چینیم.
طرز تهیه لوکوم یا باسلوق آلبالویی ( ایده های یلدا یی )

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی