آموزش طرز تهیه لوکوم خرمایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 20 نفر
خرما 1 کیلوگرم
فندق 1/4 لیوان
بادام 1/2 لیوان
گردو 1/2 لیوان
پودر نارگیل ،پسته،کنجد،ترافلبه مقدار لازم
طرز تهیه
1-خرما را ۱۰ دقیقه در آب ولرم خیس کنید سپس آبکش کنید و هسته خرما را بیرون آورید. اگر خرمای شما نرم است خیس نکنید. خرماها را داخل غذاساز پوره کنید.
2-فندق ، گردو و بادام را هم ریز خرد کنید. تمام مواد را داخل ظرفی بریزید و خوب ورز بدید. خمیر را به سه قسمت تقسیم کنید و هر سه را به شکل نوار بلند رول کنید. و به اندازه انگشت برش بزنید. و به دلخواه در پودر نارگیل ، پودر پسته و کنجد یا ترافل بغلتانید و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه