آموزش طرز تهیه لواشک مخلوط . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۰ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم:
آلبالو 500 گرم
آلو قرمز 500 گرم
زردآلو 500 گرم
نمک نوک قاشق چای خوری
طرز تهیه
1-میوه ها را بشویید غیر از آلو قرمز هسته آنها را خارج کنید و با نمک بگذارید با حرارت کم بپزد. (چون هنگام بیرون آوردن هسته آلبالوها آب آن خارج می شود، هنگام پخت میوهها نیاز به آب اضافی ندارند.)
2-آب میوهها که کشیده شد بگذارید تا سرد شود. داخل آبکش بریزید و زیر آن سینی بزرگ که چرب کردید را قرار دهید. میوه ها را ته آبکش با دست بفشارید تا پوره میوه داخل سینی بریزد.
3-داخل سینی صاف کنید به طوری که ۱-۲ میلی متر ضخامت داشته باشد آن را روی بخاری یا شوفاژ قرار دهید تا آب آنها بخار و خشک شود.
4-بعداز آماده شدن از سینی جدا کرده و در اندازه های مختلف برش بزنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه