آشپزي و شيريني پزي تنقلات

طرز تهیه لواشک انبه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه لواشک انبه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه

مواد لازم

انبه (رسیده، خرد شده) 4 فنجان

طرز تهیه

1-فر را با دمای ۱۷۵ درجه فارنهایت (۷۹ درجه سانتی گراد) داغ کنید و کف دو سینی فر لبه دار را با کاغذ روغنی بپوشانید.

2-انبه را در یک غذا ساز یا مخلوط کن بزنید و پوره کنید تا نرم و یکدست شود.

3-پوره ی انبه را به طور مساوی بین دو سینی آماده شده تقسیم کنید و با یک کاردک پوره را تا حد ممکن صاف و یکدست پهن کنید تا به ضخامت ۳ میلی متر برسد.

4-پوره را ۳ تا ۴ ساعت در فر بپزید. زمانی که پوره خشک شده باشد و به راحتی از کاغذ روغنی جدا شود لواشک آماده خواهد بود. وقتی هنوز سمت پایینی لواشک ها کمی خیس است آن را برگردانید و باز هم در فر بپزید تا کاملاً خشک شده باشند.

5-لواشک ها را از فر بیرون بیاورید. یک کاغذ روغنی روی آنها بیندازید سپس لواشک را به همراه کاغذ روغنی زیر آن از سینی فر جدا کنید. هر ورقه ی لواشک را به شکل نوارهای باریک برش دهید و لوله کنید.

سایر نکات

زمان پخت در فر بسته به میزان ضخامت لواشک و دمای فر متفاوت خواهد بود.
لواشک ها تا 1 هفته در ظرف محفوظ از هوا سالم می مانند.
طرز تهیه لواشک انبه

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی