آموزش طرز تهیه لواشک آلو زرد . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
1- میوه های آلو سياه با انگور و كمی شليل، حتما هسته شليل رو جدا كنيد اما هسته های آلو سياه لازم نيست بعضی از ميوه ها ته مزه تلخ دارن مثل آلبالو و آلو سياه يا هلو مواظب باشيد اگه از اون ميوه هايی كه ته مزه تلخ دارن استفاده كنيد لواشک تلخ ميشه منظورم اينه كه هر چی كيفيت ميوه بهتر باشه، لواشكتون خوشمزه تره.
آلو سياهی كه من استفاده كردم نرم و آب دار و دو مزه بود، بعد از شستن درون قابلمه بريزيد تا زمانی كه ميوه ها نرم بشن من يه ليوان آب و كمی شكر و كمی نمک ريختم مواظب باشيد نمک رو زياد نريزيد چون موقع خشک شدن شوريش چند برابر ميشه اگه ميوه ها ترش هستن حتما شكر بريزيد چون وقتی خشك شدن ترشيش ده برابر ميشه و اصلا نميشه خورد.
۲- بعد از اينكه ميوه ها كمی جوش خوردن و نرم شدن تقريبا نيم ساعتی ميشه، بزاريد خنک شده، سپس از صافی درشت رد كنيد و حسابی چنگ بزنيد و تفاله ها را دور بريزيد، صافی حسابی درشت باشه.
بعد كف سينی رو پلاستيک پهن كنيد و از مواد به ضخامت يک سانت كف سينی بريزيد ، لازم به چرب كردن پلاستيک نيست.
من هيچ وقت لواشک رو جلو آفتاب نميزارم چون هم تغيير رنگ ميده هم بويی ميگيره كه من دوس ندارم خاک هم كه ميگيره.
۳- هميشه لواشک رو به مدت بيست و چهار ساعت جلوی باد پنكه ميزارم خيلی سريع خشک ميشن اما حتما بايد تو اين بيست و چهار ساعت پنكه روشن باشه و گرنه لواشک كپک ميزنه دوستان اگه لواشک رو جلوی آفتاب میزارید نهایت یک روز بیشتر نزارید بعد از یک روز بیارید بزارید توی فضای خونه تا کم کم خشک شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه