آموزش طرز تهیه لازانیا بادمجان . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
ترکیب بادمجان و سیر، میتواند هر غذایی را خوشطعم کند. این بار طرز تهیه لازانیا بادمجان را به شما آموزش میدهیم. غذایی که برای درست کردنش، باید از همین ترکیب دلچسب استفاده کنید.
مواد لازم:
لازانیا پیش پخت: یک بسته
گوشت گاو چرخ شده: ۲۰۰ گرم
بادمجان دلمه: ۱ عدد
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۳ حبه
سرکه سیاه: ۱ قاشق غذاخوری
پیاز: ۲ عدد
ساقه کرفس (مویی یا مکعبی): ۲ عدد
هویج (مویی یا نگینی): ۱ عدد درشت
گوجه فرنگی (حلقه شده): ۲ عدد
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: مقداری
فلفل سیاه: ۱ قاشق چایخوری
سس بشامل نسبتا رقیق: ۱ فنجان (طرز تهیه سس بشامل)
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
طرز تهیه
پیاز را نگینی خرد کنید، گوشت را در آن تفت دهید، نمک، فلفل سیاه و رب را اضافه کنید و وقتی مواد خوب تفت خوردند، یک فنجان آب به آنها اضافه کنید. پس از به جوش آمدن مواد، زیر آنها را خاموش کنید.
فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. کف سینی را چرب کنید، بادمجانها را با پوست (نه چندان ضخیم) حلقه کنید و در سینی بچینید. در یک کاسه سیر له شده، روغن زیتون و سرکه را مخلوط کنید و سپس آنها را روی بادمجانها بریزید (کمی از این ترکیب را باقی بگذارید). به شکلی که کاملا به روغن آغشته شوند.
سینی را در فر بگذارید و منتظر برشته شدن بادمجانها بمانید. در همین فاصله در یک تابه مقدار کمی روغن بریزید و روی حرارت متوسط کرفسها را تفت دهید. سپس هویج را اضافه کنید، نمک بزنید و تفت دهید. وقتی هویج و کرفس پخته شد، تابه را از روی حرارت بردارید.
کف یک ظرف مناسب را چرب کنید، یک لایه لازانیا بچینید، یک ردیف از گوشتها را بریزید، کمی کرفس و بادمجان اضافه کنید، یک لایه بادمجان روی آنها بچینید، با قاشق روی همه مواد سس بشامل بریزید و لایه نازکی پنیر رویشان بریزید.
این کار را برای سه ردیف انجام دهید. سپس روی آخرین لایه لازانیا گوجه حلقه شده بچینید. مقدار باقی مانده از ترکیب روغن، سیر و سرکه را با برس روی گوجهها بمالید و لایه آخر پنیر را اضافه کنید. در طرز تهیه لازانیا بادمجان با این دستور، تعداد لایههای لازانیا بستگی به سلیقه خودتان دارد و میتوانید آنرا کمتر یا بیشتر کنید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید. بعد از یک ربع، فویل را بردارید و زمانی که دور لازانیا طلایی شد، شعله گریل را روشن کرده و بعد از طلایی شدن پنیر، غذا را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه