آموزش طرز تهیه كیك پنیر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
بیسکویت ساده پودر شده 250 گرم
وانیل 1/2 قاشق چای خوری
تخم مرغ کامل 3 عدد
آرد ذرت 30 گرم
ماست خامه ای 70 گرم
شکر 170 گرم
پنیر خامه ای 600 گرم
کره آب شده 50 گرم
طرز تهیه
1-اول بیسكویت رو داخل غذا ساز بریزید وغذاساز و روشن كنید . منتظر بمونید تا كاملا پودر بشه
2-( اگه غذاساز ندارید میتونید بیسكویت ها رو داخل یه كیسه نایلون بریزید و با گوشتكوب خوب پودرش كنید) حالا كره آب شده رو اضافه كنید و با هم مخلوطشون كنید .
3-همه این مواد و رو كف یه قالب كمربندی ( قالبی كه دیواره ش جدا بشه) بریزید و با دست یا پشت قاشق مواد رو پرس كنید و دقت كنید كه حتما صاف و یكدست بشه .
4-قالب رو برای ۱۵ دقیقه داخل یخچال بفرستید و برید سراغ درست كردن بقیه مواد.
5-پنیر خامه ای رو داخل كاسه بریزید و شكر رو بهش اضافه كنید . بعد از اینكه مخلوط شدن آرد ذرت رو اضافه كنید و یكمی هم بزنید .
6-دونه دونه تخم مرغ ها رو اضافه كرده هر تخم مرغ خوب هم بزنید تا مواد كاملا مخلوط بشه .
7-ماست خامه ای و وانیل رو اضافه كنید و بعد از كمی هم زدن همه مواد رو بریزید روی بیسكویت های كه یك ربع پیش فرستادید تو یخچال .
8-فر رو با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد روشن كنید و قالب رو داخلش بفرستید .۳۵ دقیقه صبر كنید تا كیك پخته بشه .
9-برای خوردن كیك اصلا عجله نكنید چون قالب رو بعد از خنك شدن باید حداقل ۱۲ ساعت داخل یخچال بفرستید . ( كار سختیه ولی برای داشتن یه كیك پنیر با كیفیت لازمه) .
10-( راستی یادتون نره كه برای مخلوط كردن مواد این كیك به همزن برقی نیاز دارید ومدت زمان هم زدن هم نباید خیلی طولانی بشه) برای سرو قالب كمربندی و رو جدا كنید و بعد از برش كیك میتونید با مارمالاد توت فرنگی ، خود توت فرنگی، شكلات آب شده و… تزئینش كنید .
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه