آموزش طرز تهیه كوفته در فر بهمراه پوره بادنجان پنیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 بادنجان كبابي
2 پيمانه شير يا ماست
1 قاشق غذاخوري پر آرد
2 قاشق غذاخوري روغن مايع يا كره
نيم پيمانه پنير كاشار يا پيتزا
ادویه جات دلخواه
–
نيم كيلو گوشت چرخ كرده
1 تخم مرغ
1 پياز رنده شده و آبش كشيده شده
2 حبه سير رنده شده و آبش كشيده شده
نصف بسته جعفري خرد شده
2 قاشق غذاخوري آرد سوخاري
ادویه جات دلخواه
طرز تهیه
همه مواد كوفته رو ورز بدين و داخل سيني كه كاغذ روغني گذاشتين بچينين و در فر گرم شده ٢٠٠ درجه بپزين تا سرخ شه.
بادنجانهارو كه كبابي كردين و خوب پختن رو خرد كنين.آرد رو در كره اونقدر تفت بدين تا بوش دربياد و خيلي كم رنگش عوض شه ولي نسوزه، شير رو اضافه كنين و مخلوط کنین تا بجوشه، بعد بادنجانها و ادویه جات دلخواه رو اضافه کنین و مخلوط کنین ، بعد روی حرارت کم یا ملایم، 5 دقیقه بپزین و بعد پنیر رو اضافه کنین و مخلوط کنین .
اون سس قرمز هم مخلوط فلفل قرمز و کره هس
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه