آموزش طرز تهیه كوفته در ظرف سفالى . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
4 حبه سیر بزرگ
1 عدد پیاز بزرگ
1 لیوان پودرسوخاری
مقداری جعفری
1 قاشق مرباخوری نمک
1 قاشق مرباخوری زیره
1 قاشق مرباخوری فلفل سیاه
طرز تهیه
پیاز و سیر را رنده میکنیم و روى گوشت چرخ كرده میریزیم.جعفری را ریز خرد کرده به گوشت اضافه میکنیم.نمک,فلفل سیاه ,زیره و آرد سوخاری را اضافه کرده همه را با هم مخلوط کرده خوب ورز میدیم. هر شکلی که دوست داریم میدیم و دو طرفش را سرخ میکینم و در كف ظرف سفالی میذاریم.
براى تهيه سس چند عدد گوجه را با حرارت ملايم پخته و پوره كرده 1 قاشق مرباخوری پول بیبر(فلفل مخصوص تركيه يا همان قرمز پرک شده) 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه و نمك اگه سس را از قبل درست كرديم و نمک سس زیاد هست نمک نمیریزیم یک جوش که زد روی کوفته ها میریزیم و در فر 180 درجه میپزیم بعد از پختن پنیر کاشار رنده شده ريخته دوباره 5 دقیقه در فر پخته و بیرون میاریم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه