آشپزي و شيريني پزي اشپزی با گوشت مرغ

طرز تهیه كنگرپلو با فيله مرغ صدفی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه كنگرپلو با فيله مرغ صدفی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه

مواد لازم برای 2 نفر

فیله مرغ 4 عدد
برنج 2 پیمانه
کنگر پاک شده 300 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری
زعفران آب کرده 2 قاشق سوپ خوری
روغن به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

1-برنج را خوب شسته و با مقداري نمك به مدت ۲ تا ۳ ساعت خيس كنيد.

2-كنگرها را پاك كرده، تيغ آنها را جدا كرده و خوب تميز كرده و بشوييد.

3-در تابه‌اي مقداري روغن ريخته، روي حرارت بگذاريد، فيله‌ها را در روغن تفت دهيد تا بپزد و رنگ آنها عوض شود.

4-حالا كنگرها را با پيازداغ تفت دهيد. نمك و فلفل را هم اضافه كنيد.

5-بعد از سرخ شدن كنگرها، مرغ و زعفران را هم اضافه كرده و تابه را از روي حرارت برداريد و قابلمه‌اي را كه تا نيمه از آب پر كرده‌ايد روي حرارت بگذاريد.

6-وقتي آب جوش آمد، برنج را از آب و نمك بيرون آورده و داخل قابلمه آب جوش بریزید تا در آب بجوشد و نرم شود.

7-بد طبق معمول برنج را آبكش كرده و كنار بگذاريد. در قابلمه مورد نظر مقداري روغن ريخته و روي حرارت بگذاريد

8-در ته قابلمه نان يا سيب‌زميني (به عنوان ته‌ديگ دلخواه) چيده و بعد برنج را به همراه مرغ و كنگر سرخ‌شده به صورت لايه‌لايه در قابلمه بريزيد. دم‌كني را هم گذاشته و به مدت ۴۵ دقيقه دم كنيد. بعد از اين مدت برنج را در ظرف مورد نظر كشيده و سرو كنيد.
طرز تهیه كنگرپلو با فيله مرغ صدفی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی