آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه كاپ كیك آجیلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه كاپ كیك آجیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

پودر كیك آماده/ یك بسته
مغز گردو/ یك فنجان
مغز بادام خام/ یك فنجان
مغز فندق خام/ یك فنجان
مغز پسته خام/ یك فنجان
تخمه كدو/ یك فنجان
آرد سفید/ دو ق.غ

طرز تهیه

گردوها را مغز كنید. سپس آنها را شسته و بگذارید آب آن برود. بادام، فندق و پسته را بشویید و سپس هركدام از آنها را به شكل جداگانه داخل كاسه‌های آب گرم بریزید تا پوست از مغز جدا شود. سپس آنها را شسته و آبكش كنید تا پوست از گوشت جدا شود.
بعد از اینكه آب این دانه‌ها رفت و تقریبا خشك شد، مقداری از هر كدام را داخل آسیاب ریخته و آسیاب كنید.
باقی‌مانده آنها را هم كمی بكوبید تا خرد شوند اما به مایه اضافه نكنید.
پودر كیك را مانند دستور آماده كرده و بعد آسیاب شده مغزها را به مایه كیك اضافه كرده و هم بزنید.
سپس مغز دانه‌ها خرد شده را همراه با تخمه كدو ‌اضافه كرده و هم بزنید. اكنون داخل خانه‌های قالب، كمی آرد ریخته و سپس داخل هر خانه به مقدار لازم از مایه آماده شده بریزید.
قالب را داخل فری كه قبلا روی حرارت 180درجه سانتی‌گراد گرم كرده بودید، قرار دهید.
نیم ساعت بعد، كیك‌ها حاضر شده‌اند. قالب را از فر درآورده و بگذارید كمی خنك شده و آنها را از قالب درآورده و در ظرف مناسب بچینید.
نكته: می‌توانید مغزهای خرد شده- نه آسیاب شده- را بعد از یك مرحله پخت ملایم، به كیك اضافه كنید. به این ترتیب كه وقتی كیك‌ها كمی خودشان را گرفتند، از فر درآورده و مغزها را اضافه كنید. به این شكل، مغزها روی كیك بیشتر دیده می‌شوند. اما ممكن است كمی پف كیك‌ها بخوابد.
طرز تهیه كاپ كیك آجیلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی