آموزش طرز تهیه قیمه بوشهری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
گوشت گوسفندی 500 گرم
لپه 250 گرم
دارچین 1/4 قاشق چای خوری
پودر لیمو عمانی 1 قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
سیب زمینی 1 عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
پودر زیره سیاه 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه
1- لپه را از شب قبل خیس دهید
2-لپه را داخل قابلمه بریزید و مقداری زردچوبه ، دارچین و ۴ لیوان آب اضافه کنید و با حرارت ملایم ۱ ساعت بگذارید لپه ها بپزند و نرم شوند
3-سپس سیب زمینی را پوست بکنید و به صورت کامل داخل قابلمه بیندازید.
4-همزمان داخل قابلمه دیگری پیاز ، گوشت خرد شده و کمی زعفران بریزید ، ۸ لیوان آب اضافه کنید و ۱ – ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد و نرم شود.
5-پس از پخت آب گوشت را جدا کنید
6-سپس گوشت را بکوبید ، سیب زمینی و لپه پخته را نیز داخل کاسه دیگری بریزید و خوب بکوبید تا له شوند.
7-رب گوجه فرنگی را با مقداری روغن تفت دهید سپس گوشت کوبیده ، سیب زمینی و لپه کوبیده ،آب گوشت صاف شده ، پودر لیمو عمانی ، مقداری نمک و زعفران اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید ، هم بزنید تا آب غذا کم شده و قیمه غلیظ شود سپس سرو کنید.
سایر نکات
نکته : این قیمه بافتی نرم و کشدار دارد ، پیشنهاد میشود گوشت ، سیب زمینی و لپه را با میکسر یا گوشتکوب برقی بزنید تا نرم و یکدست شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه