آموزش طرز تهیه قویماق ( کاچی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
شکر (بستگی به ذائقه تان کم یا زیاد کنید)1 پیمانه
آب 1 لیوان
کره محلی یا پاستوریزه150 گرم
زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
آرد گندم 3 قاشق غذا خوری
طرز تهیه
1-ابتدا کره که درمحیط آشپزخانه بوده و نرم شده را داخل یک قابلمه مورد نظر روی حرارت بسیار کم آب می کنیم
2-آرد را به آن افزوده و هم میزنیم تا کاملا کره جذب آرد شود سپس زرد چوبه را اضافه کنید و کمی تفت دهید
3-یک لیوان آب را داخل مواد ریخته و هم می زنیم تا یکدست شود. سپس شکر را داخل مواد ریخته و درب ظرف را می گذاریم و اجازه می دهیم ۵ دقیقه با حرارت پایین جا بیفتد.
4-سپس داخل ظرف مورد نظر ریخته و با دارچین و کره آب شده و پودر نارگیل و پودر بادام و گردو تزیین می کنیم.
سایر نکات
۱. می توانید برای مقوی ترشدن این دسر پودر مغز پسته و پودر گردو و پودر بادام هم به مواد اولیه اضافه کنید.
۲. ما پودر مغزها را زمانی داخل قویماق استفاده میکنیم که برای خانم که تازه زایمان کرده است.
۳. میتوانید مغزها را خرد کنید وبریزید داخل قویماق زمانی که آب را اضافه میکنید.
۴. اضافه کردن ۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده قویماق را خوشمزهتر میکند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه