آموزش طرز تهیه قندهای رنگی ویژه نوروز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۵۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
شکر دانه ریز 3 فنجان
گلاب 3 قاشق غذا خوری
زعفران آب کرده 1 قاشق چای خوری
هل ساییده شده 1/2 قاشق چای خوری
لبو پودر شده 1/2 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی (اختیاری) چند قطره
طرز تهیه
1-مقدار یک فنجان شکر با یک قاشق گلاب را با قاشق به آرامی مخلوط میکنیم باید انسجام شکر حفظ بشه به هیچ وجه شکر آب نشه.
2-هل را نیز اضافه میکنیم البته اگر قند طعم دار دوست دارید
3-حالا رنگ مورد نظر را به آن اضاف میکنیم ( زعفران یا پودر لبو ویا رنگ خوراکی) و با خلال دندان مخلوط میکنیم زیاد هم نزنید تا شکر آب نشه
4-مواد را در یک سینی ریخته با قالب فنری فشاری ( گل مینا ) قالب میزنیم
5-در سینی فر قندها را به آرامی از قالب رها میکنیم هر فنجان را با یک رنگ طبق دستور مخلوط کرده و قالب میزنیم.
6-وقتی قند را در رنگهای مختلف قالب زدیم و در سینی فر گذاشتیم آن را با کمترین حرارت بیست دقیقه در فر میگذاریم ویا روی حرارت کم بخاری میگذاریم
7-وقتی قندها خشک شدند کمی صبر میکنیم تا سرد شود بعد از سینی جمع میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه