آموزش طرز تهیه قلیه میگو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 3 نفر
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
سیر 1 بوته
میگو (پاک شده) 250 گرم
سبزی گشنیز و شنبلیله 150 گرم
تمر هندی 120 گرم
پیاز 1 عدد
رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپ خوری
گوجه فرنگی 2 عدد
سیب زمینی (مکعبی خرد شده) 1 عدد
طرز تهیه
پیاز را خرد كرده و در روغن داغ سرخ میكنیم. در این فاصله تمبرهندی را در آب جوش قرار داده، در ظرف را میبندیم و پس از ۳۰ دقیقه كمی به كمك دست ورز میدهیم تا ترشی و گوشت از هسته جدا شود.
حالا از صافی رد كرده تا سس تمبرهندی آماده شود. سیر را پوست كنده، خرد میكنیم و به پیاز افزوده و به تفت دادن ادامه میدهیم. سبزیها را شسته و ریز خرد میكنیم و وقتی رنگ سیر و پیاز طلایی شد، اضافه كرده و كمی تفت میدهیم.
نمك، فلفل، زردچوبه و رب گوجهفرنگی را اضافه كرده و تفت میدهیم تا رب كاملا در سبزی باز شود. میگوها را به همراه سس تمبرهندی میافزاییم.
سیبزمینیها را نیز افزوده و در ظرف را میبندیم تا با شعله ملایم خورش جا بیفتد. در پایان گوجهفرنگیها را سرخ كرده، روی خورش قرار داده و پس از پنج دقیقه سرو مینماییم
سایر نکات
قلیه غذای سنتی و اصیل خوزستان است و انواع متنوعی دارد.قلیه میگو غذایی بسیار لذیذ و اشتها برانگیز است كه طبخ آن تقریبا مشابه قلیه ماهی است.
1)موقع پاك كردن میگو حواستان باشد رگ موجود در كمر میگو را خارج كنید.
2)اگر آب خورش كم بود به آن آبجوش اضافه كنید.
3)معمولا غذاهای مردم جنوب ایران تند است، بنابراین سعی كنید در این خورش از فلفل قرمز زیادی استفاده كنید.
4)نیازی به پخت جداگانه میگو نیست اما اگر عجله دارید آن را همان ابتدا با آب ابپز كنید و سپس به خورش بیفزایید تا خورش شما سریعتر آماده شود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه