آموزش طرز تهیه قلیه اسفناج و میگو . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
میگو 250 گرم
اسفناج خرد شده 300 گرم
پیاز داغ 1 قاشق سوپ خوری
پیاز 1 عدد
سیر سرخ شده 1 قاشق چای خوری
لیمو تازه یا نارنج 2 عدد
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
طرز تهیه
1-پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی خرد کنید. روغن را روی حرارت بگذارید.
2-حالا میگوها را به تابه بیفزایید و همراه پیاز سبک شده تفت دهید. زردچوبه، فلفل و نمک هم بیفزایید و مواد را به مدت ۵ دقیقه تفت دهید.
3-در تابه دیگری اسفناجها را با مقداری روغن تفت دهید. سپس پیاز داغ و سیر داغ را به آن اضافه کنید. وقتی اسفناج سبک و کم آب شد، تابه را از روی حرارت بردارید و کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
4-اسفناجهای سرخ شده و مزهدار شده را به میگو اضافه کنید. حالا با افزودن کمی آب جوش و آب نارنج یا لیمو در قابلمه را بگذارید. مدتی صبر کنید تا میگو بپزد و خورش جا بیفتد. خورش را با چلوی دم کشیده سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه