آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گلابی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گلابی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم کره و یا مارگارین
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
2 قاشق غذاخوری ماست
1 استکان شکر (70 گرم)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری رنگ خوراکی سبز
5.5 لیوان پر آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)

مواد داخل قرابیه:
3 عدد سیب متوسط
1 استکان شکر
1 استکان گردوی خرد شده
1 استکان کشمش
1 قاشق چای خوری سرصاف دارچین
13 عدد خلال دندان

1 استکان پودر قند برای روی قرابیه

طرز تهیه

ابتدا مواد داخل قرابیه را آماده کنید تا سرد شود. پوست سیب ها را کنده رنده کنید و داخل ماهیتابه بریزید شکر را به سیب اضافه کنید و تا وقتی که آب سیب کشیده شود تفت بدید. سپس کشمش شسته شده را اضافه کنید و هم بزنید. گردو هم اضافه کنید و در آخر دارچین را اضافه کنید و از روی اجاق بردارید و کنار بذارید سرد شود.
کره نرم شده در دمای اتاق ، شکر و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. ماست را اضافه کنید و رنگ خوراکی سبز را بریزید و مجدد هم بزنید. بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید آرد را لیوان لیوان بریزید و ورز بدید آرد را به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. سپس خمیر را به 25 تکه مساوی تقسیم کنید با انگشتتان وسط خمیر را باز کنید و از مخلوط سیب داخل خمیر بذارید و کناره های خمیر را جمع کنید و قسمت سر خمیر را بلند تر کنید و شکل گلابی بدید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. خلال دندان را از وسط نصف کنید و سر خمیر بزنید. در فر 180 درجه بذارید وقتی روی قرابیه ها شروع به سرخ شدن کرد از فر بیرون آورید(حدود 15 تا 20 دقیقه البته به حرارت فر شما بستگی دارد) بعد از ولرم شدن پودر قند بپاشید. نوش جان
طرز تهیه قرابیه گلابی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی