آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی نسکافه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
2 عدد تخم مرغ (سفیده یکی برای روی قرابیه جدا شود)
1 لیوان پودر قند (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی)
1 استکان نشاسته (نشاسته گندم یا ذرت ، 40 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
4_3 قاشق مرباخوری نسکافه
1 لیوان گردو (برای داخل خمیر)
1 استکان چیپس شکلات (حدود 65 گرم)
3.5 الی 4 لیوان آرد (با کنترل بریزید)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
برای روی قرابیه:
گردوی درشت خرد شده
طرز تهیه
کره ، روغن مایع ، تخم مرغ ، پودر قند ، نشاسته ، نسکافه و وانیل را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید و ورز بدید سپس گردو ، چیپس شکلات و بکینگ پودر را اضافه کنید و کمی ورز بدید و خمیر نرمی به دست آورید. (آرد به اندازه ای ریخته شود که خمیری نرمی شود و به دست نچسبد) از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید و سپس در گردو بغلتانید (فقط قسمت رویی قرابیه را در تخم مرغ و گردو بزنید کافی است) و با فاصله داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده (با کنترل) بپزید سپس کنار بذارید سرد شود. (زمان پخت حدود 20_15 دقیقه است که به حرارت فر شما هم بستگی دارد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه