آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه گردویی شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 لیوان پودر قند (لیوان یا پودر قند)
1 عدد تخم مرغ
1 استکان نشاسته (استکان کمر باریک ترک 110 میلی ، حدود 40 گرم ، نشاسته ذرت اگر ندارید نشاسته گندم بریزید)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
نزدیک 3.5 لیوان آرد (لیوان 200 میلی ، یک لیوان حدود 110 گرم آرد میشود)
1 لیوان چیپس شکلات
1 لیوان گردوی خرد شده

طرز تهیه

تمام مواد بجز بکینگ پودر ، چیپس شکلات و گردو را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیری که نرم است و به دست نمی چسبد آماده شود در آخر بکینگ پودر ، چیپس شکلات و گردو را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید با فاصله بچینید. با چنگال روی خمیر فشار بدید تا مثل عکس شکل بگیرد. در فر 170 درجه 21_20 دقیقه با کنترل بپزید (ممکن است نسبت به حرارت فر شما زمان پخت تغییر کند ، دقت کنید که خیلی خشک نشود چون قرابیه داخل فر نرم است و بعد از سرد شدن سفت تر میشود) نصف قرابیه های سر شده را در شکلات آب شده به روش بنماری بزنید. 5_4 دقیقه داخل یخچال بذارید. ❣نکته: برای من با تکه های 40 گرمی 29 عدد قرابیه آماده شد. به دلخواه میتوانید در اندازه کوچک درست کنید تا تعداد قرابیه ها بیشتر شود
طرز تهیه قرابیه گردویی شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی