آموزش طرز تهیه قرابیه گردویی با شیره انگور و ارده . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
1لیوان ارده (لیوان یا پیمانه قنادی)
2 قاشق سوپ خوری شیره انگور
150 گرم کره (آب شده)
نصف استکان روغن مایع (40 گرم)
1 عدد زرده تخم مرغ
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
آرد به مقدار لازم
برای روی قرابیه:
سفیده تخم مرغ ، گردوی خرد شده
طرز تهیه
ارده ، شیره انگور ، کره ، زرده تخم مرغ ، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید. بکینگ پودر و آرد را کم کم بریزید و ورز بدید و خمیری که مثل نرمی گوش نرم است آماده کنید. از خمیر آماده شده تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. ابتدا در سفیده تخم و سپس در گردو بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده به مدت 15 الی 20 دقیقه بپزید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه