آموزش طرز تهیه قرابیه کنجدی نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم مارگارین(نرم شده در دمای اتاق ، کره هم میشه)
1 استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک، 80 گرم)
1 لیوان پودر قند(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 عدد تخم مرغ
3 قاشق غذاخوری کنجد بوداده
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد به مقدار لازم(من 4 لیوان استفاده کردم)
پودر نارگیل برای روی قرابیه
طرز تهیه
ابتدا مارگارین ، پودر قند ،تخم مرغ و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید(با دست یا همزن دستی)وانیل ، بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید.آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد این مورد مهم است. در آخر کنجد را بریزید و کمی ورز بدید.از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و به شکل پهن گرد کنید (شکل بیضی)بعد از اینکه تمام خمیر را شکل دادید قرابیه ها را در پودر نارگیل بغلتانید و داخل سینی چرب شده (یا سینی که کاغذ روغنی انداختید)بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه طلایی شود بپزید(حدود 20 دقیقه،به حرارت فر شما بستگی دارد دقت کنید که خیلی در فر نماند چون خشک میشود . قرابیه داخل فر نرم است ولی بعد از خنک شدن سفت تر میشود)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه