آموزش طرز تهیه قرابیه کنجدی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ، 50 گرم)
1 استکان نشاسته ذرت (40 گرم ، نشاسته گندم هم میشه)
1 استکان کنجد بو داده ( 60 گرم ،برای داخل خمیر)
1/2 استکان روغن مایع (40 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
2 لیوان آرد (لیوان 200 میلی ، حدود 330 گرم)
برای روی قرابیه:
1کاسه کنجد
شکلات آب شده به روش بنماری حدود 100_80 گرم
فندق به مقدار کافی
طرز تهیه
ابتدا 1 استکان کنجد را داخل ماهیتابه تفلون تا وقتی که رنگش تغییر کند تفت بدید و کنار بذارید ولرم شود. سپس برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید و به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.بکینگ پودر را در آخر اضافه کنید و مجدد ورز بدید (میتوانید بکینگ پودر را با آرد اضافه کنید مشکلی پیش نمیاد)
از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. تمام قسمتهای خمیر گرد شده را در کنجد بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید و وسط قرابیه را با انگشت فشار بدید گود شود. تمام خمیر را به این شکل آماده کنید و با فاصله داخل سینی بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید (حدود 20 دقیقه) . بعد از اینکه قرابیه ها سرد شد قسمت وسط قرابیه ها را با شکلات آب شده به روش بنماری پر کنید و روی شکلات فندق بذارید. ❣نکته: من تکه های 40 گرمی از خمیر برداشتم و 20 عدد قرابیه آماده شد. شما به دلخواه میتوانید تکه های کوچکتری بردارید تا تعداد قرابیه ها بیشتر شود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه