آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه کنجدی شکلاتی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه کنجدی شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

125 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ، 50 گرم)
1 استکان نشاسته ذرت (40 گرم ، نشاسته گندم هم میشه)
1 استکان کنجد بو داده ( 60 گرم ،برای داخل خمیر)
1/2 استکان روغن مایع (40 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
2 لیوان آرد (لیوان 200 میلی ، حدود 330 گرم)

برای روی قرابیه:
1کاسه کنجد
شکلات آب شده به روش بنماری حدود 100_80 گرم
فندق به مقدار کافی

طرز تهیه

ابتدا 1 استکان کنجد را داخل ماهیتابه تفلون تا وقتی که رنگش تغییر کند تفت بدید و کنار بذارید ولرم شود. سپس برای خمیر قرابیه تمام مواد بجز بکینگ پودر را به ترتیب داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و با کنترل بریزید و ورز بدید و به اندازه ای آرد بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد.بکینگ پودر را در آخر اضافه کنید و مجدد ورز بدید (میتوانید بکینگ پودر را با آرد اضافه کنید مشکلی پیش نمیاد)
از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید. تمام قسمتهای خمیر گرد شده را در کنجد بغلتانید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بذارید و وسط قرابیه را با انگشت فشار بدید گود شود. تمام خمیر را به این شکل آماده کنید و با فاصله داخل سینی بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده با کنترل بپزید (حدود 20 دقیقه) . بعد از اینکه قرابیه ها سرد شد قسمت وسط قرابیه ها را با شکلات آب شده به روش بنماری پر کنید و روی شکلات فندق بذارید. ❣نکته: من تکه های 40 گرمی از خمیر برداشتم و 20 عدد قرابیه آماده شد. شما به دلخواه میتوانید تکه های کوچکتری بردارید تا تعداد قرابیه ها بیشتر شود.
طرز تهیه قرابیه کنجدی شکلاتی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی