آموزش طرز تهیه قرابیه نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم برای خمیر
125 گرم کره نرم شده در دمای محیط
1/2 لیوان روغن مایع(یا پیمانه قنادی)
1 عدد تخم مرغ زرده برای خمیر قرابیه ، سفیده برای روی قرابیه
1 استکان پودر نارگیل(استکان کمر باریک ترک 100 میلی)
1 استکان پودر قند(50 گرم)
1/2 پاکت بکینگ پودر(5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
آرد به مقدار لازم
برای روی قرابیه:
سفیده تخم مرغ
1 لیوان پودر نارگیل
1 قاشق غذاخوری شکر
شکلات
طرز تهیه
تمام مواد خمیر به جز آرد را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید وقتی خمیر یکدست شد وبه دستتان نچسبید آرد نریزید. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و شکل ماه بدید و ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید سپس در مخلوط پودر نارگیل و شکر بغلتانید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. چون پودر نارگیل خیلی سریع سرخ میشود با حرارت کم بپزید که روی قرابیه سرخ و داخلش خمیر نشود. من روی درجه 120 پختم(تا زمانی که کمی رنگش طلایی شود معمولا زمان پخت قرابیه ها 10 تا 20 دقیقه است البته به حرارت فر شما هم بستگی دارد). بعد از خنک شدن سر قرابیه را در شکلات آب شده بزنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه