آموزش طرز تهیه قرابیه مرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان آرد
1 لیوان آرد برنج
3 عدد زرده تخم مرغ
1.5 لیوان پودر قند
200 گرم کره
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای مرنگ:
3 عدد سفیده تخم مرغ (در دمای اتاق)
3 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، یک استکان شکر 70 گرم ، به جای شکر همین مقدار پودر قند هم میتوانید استفاده کنید 1 استکان پودر قند 50 گرم )
1 پنس نمک
طرز تهیه
سفیده های تخم مرغ را داخل ظرف گودی بریزید و با مقدار خیلی کم نمک با همزن برقی تا وقتی که کف کند هم بزنید بدون اینکه همزن را خاموش کنید شکر را کم کم اضافه کنید و حدود 10 دقیقه به هم زدن ادامه بدید. براق میشود و قوام غلیظی خواهد داشت داخل قیف که ماسوره ستاره دارد بریزید و کنار بذارید. آرد و آرد برنج را داخل ظرفی بریزید کره را اضافه کنید و هم بزنید و کره را به خورد آرد بدید. 3 عدد زرده تخم مرغ ، پودر قند و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و خمیر قرابیه را آماده کنید(در ابتدای کار مقداری از آرد را کنار بذارید اگر خمیر خیلی نرم بود اضافه کنید. در نهایت خمیر قرابیه باید نرم باشد و به دست نچسبد) خمیر را وسط دو کاغذ روغنی بذارید و باز کنید و با هر قالبی که دوست دارید شکل بدید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 160 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید. مرنگ آماده شده را روی قرابیه سرد شده بزنید و مجدد در فر 100 درجه حدود 40 دقیقه بپزید. بعد از بیرون آوردن از فر وقتی سرد شد در وسط قرابیه مارمالاد بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه