آموزش طرز تهیه قرابیه مارمالادی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک، 80 گرم)
7 قاشق غذاخوری پودر قند
1 عدد سفیده تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی ، با کنترل بریزید)
برای داخل قرابیه کمی از هر نوع مارمالادی که دوست دارید
طرز تهیه
کره ، پودر قند ، سفیده تخم مرغ و روغن مایع را داخل ظرفی بریزید و تا وقتی که یکدست شود هم بزنید. وانیل و آرد را اضافه کنید و ورز بدید. آرد را کم کم و به اندازه ای بریزید که خمیر مثل نرمی گوش نرم باشد و به دست نچسبد. خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید(به ضخامت نیم سانت یا کمی کمتر) و با قالبی که دوست دارید برش بزنید وسط نصف قرابیه های برش زده را با قالب کوچکتر برش بزنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 150 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید (حدود 10 الی 20 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد ، دقت کنید که خیلی خشک نشود چون قرابیه بعد از پخت سفت تر میشود) بعد از خنک شدن قرابیه ها را روی هم بذارید و روی قرابیه پودر قند بپاشید و داخل قرابیه هر مارمالادی که دوست دارید بذارید و سرو کنید.(میتونید قبل از اینکه قرابیه ها را روی هم بزارید روی قرابیه ها پودر قند بپاشید بعد در قسمت پایین قرابیه پایینی مارمالاد بزنید سپس قرابیه دیگر را روی اولی بذارید اینجوری خوب به هم میچسبند)
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه