آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه قارچ و کنجدی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه قارچ و کنجدی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

250 گرم مارگارین و یا کره
1 لیوان پودر قند
2 عدد تخم مرغ ، سفیده یکی را برای روی قرابیه جدا کنید
2 لیوان نشاسته ذرت
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
2 الی 2.5 لیوان آرد
برای روی قرابیه:
فندق ، کنجد و یا هر چیزی که دوست دارید
پودر کاکائو

طرز تهیه

روغن ، تخم مرغ ها ، بکینگ پودر ، وانیل و پودر قند را داخل ظرفی بریزید و با دست هم بزنید. نشاسته را بریزید و هم بزنید آرد را کم کم اضافه کنید و خمیری که مثل نرمی گوش نرم است آماده کنید. از خمیر ورز داده شده تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید ابتدا در سفیده تخم مرغ بزنید سپس در فندق خرد شده و یا در کنجد بغلتانید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید. برای قرابیه قارچ حدود 2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو را داخل ظرفی بریزید و تیکه هایی اندازه گردو از خمیر بردارید و گرد کنید و داخل سینی فر بچینید در شیشه و یا ماسوره را ابتدا در پودر کاکائو بزنید و سپس در وسط خمیر فشار بدید شکل قارچ بگیرد. در فر 170 درجه با کنترل بپزید (زمان پخت قرابیه حدود 10 الی 20 دقیقه است دقت کنید خیلی خشک نشود چون بعد از بیرون آوردن از فر سفت تر میشود) نوش جان
طرز تهیه قرابیه قارچ و کنجدی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی