آموزش طرز تهیه قرابیه فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
125 گرم کره در دمای اتاق
نصف لیوان پودر قند
1عدد تخم مرغ (زرده برای خمیر قرابیه و سفیده برای رومال )
1پنس نمک
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
نصف بسته بکینگ پودر(5 گرم)
2-2.5 لیوان آرد
برای غلطاندن قرابیه ها فندق خرد شده
طرز تهیه
به غیر از فندق همه مواد را با هم مخلوط کنید و خمیر نرمی به دست آورید(آرد را با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود) تکه های کوچکی برداشته گرد کنید اول داخل سفیده تخم مرغ سپس کناره ها را در فندق بزنید وسط قرابیه را با انگشت فشار بدین و داخل فر 180درجه بپزید و بعد از پختن و خنک شدن داخل قسمت گود شکلات اب شده بریزید یا به دلخواه مارمالاد بریزید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه