آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه عسلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه عسلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

نصف لیوان روغن مایع (لیوان یا پیمانه قنادی)
نصف لیوان شکر
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق غذاخوری پر عسل
2 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق چای خوری جوش شیرین (با جوش شیرین بهتر میشود ولی میتوانید بکینگ پودر هم استفاده کنید، نصف پاکت یا 1.5 قاشق چای خوری)
2 الی 2.5 لیوان آرد ، با کنترل بریزید

برای روی قرابیه:
50 گرم شکلات تلخ
ترافل رنگی و یا هر چیزی دیگر

طرز تهیه

روغن مایع ، تخم مرغ و شکر را داخل ظرفی بریزید. دارچین ، عسل و جوش شیرین را اضافه کنید و خوب هم بزنید(با همزن دستی)
سپس آرد را اضافه کنید برای خمیر من مابین 2 و 2.5 لیوان آرد استفاده شد شما هم با کنترل اضافه کنید تا خمیر مثل نرمی گوش ، نرم باشد.(خمیر نرمی باشد و به دست نچسبد)
از خمیر تکه های کوچکی بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. خمیر را بدون فشار روی سینی بچینید برای اینکه بخاطر گرما کمی پهن میشود. یا میتوانید خمیر را با وردنه به شکل ضخیم باز کنید و با قالب قرابیه برش بزنید. به خودتان بستگی دارد.
در فر فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که زیر و روی قرابیه سرخ شود حدود 20 بپزید. قرابیه ها وقتی از فر بیرون آورده میشوند ابتدا نرم هستند تا وقتی که سرد شوند در سینی نگه دارید سپس از سینی بردارید.
شکلات را به روش بنماری آب کنید و با قاشق چای خوری روی قرابیه ها بزنید و با ترافل رنگی و یا پودر نارگیل و یا هر چیز دیگری تزیین کنید. ❣نکته:
نسبت به بزرگی تخم مرغ و نوع آرد ، مقدار آردی که باید استفاده شود میتواند تغییر کند. ممکن است 2 لیوان هم کافی باشد حتما آرد را با کنترل بریزید.
نوش جان
طرز تهیه قرابیه عسلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی