آموزش طرز تهیه قرابیه شیری نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
125 گرم کره (به دمای محیط رسیده)
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان پودر قند
نصف لیوان پودر نارگیل
2 عدد تخم مرغ
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر(10 گرم )
کمی بیشتر از 3 لیوان آرد
برای تزیین:
شکلاتی که نرم باشد (مثل شکلات صبحانه)
برای خیس کردن:
1 لیوان شیر
1لیوان پودر نارگیل
طرز تهیه
به جز آرد تمام مواد را با هم در ظرفی مخلوط کرده آرد را با کنترل میریزیم تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد به دست بیاد . تیکه هایی به اندازه گردو برداشته گرد کرده کمی فشار میدیم تا پهن شود در سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم میچینیم . از خمیر من 34 قرابیه به دست اومد .در فر 170 درجه از قبل گرم شده میپزیم(بدون اینکه سرخ شوند حدود 15 تا 20 دقیقه)بعد از خنک شدن قرابیه وسط دو عدد قرابیه شکلات زده و به هم میچسبانیم . در شیر میزنیم و سپس در پودر نارگیل میغلطانیم .قرابیه برای سرو حاضر است نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه