آموزش طرز تهیه قرابیه شکل شانه عسل شکلاتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
125 گرم مارگارین و یا کره(در دمای محیط)
نصف استکان روغن مایع(استکان کمر باریک ترک 40 گرم)
نصف لیوان پودر قند(لیوان یا پیمانه قنادی حدود 60 گرم)
2 قاشق غذاخوری نشاسته(گندم و یا ذرت)
2 لیوان آرد
برای وسط قرابیه:
شکلات سارله ، نوتلا و یا هر شکلات صبحانه دیگری که دارید
برای روی قرابیه:
پودر نارگیل
طرز تهیه
کره ، روغن ، پودر قند ، نشاسته را داخل ظرف گودی بریزید و خوب هم بزنید سپس آرد را آرام آرام و با کنترل بریزید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد آماده شود(ممکن است مقدار آرد کم و یا زیاد شود حتما با کنترل بریزید که خمیر نرم شود). از خمیر تیکه هایی اندازه گردو بردارید و کف دستتان گرد کنید و در قالب بزنید و شکل بدید(اگر ندارید میتوانید با چاقو خط بندازید و یا هر شکلی که دوست دارید بدید) سپس در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180درجه تا وقتی که کمی سرخ شود بپزید(حدود 15 تا 20 دقیقه که به حرارت فر شما بستگی دارد) روی قرابیه شکلات صبحانه بزنید و با قرابیه دیگر بپوشانید و در کناره ها هم شکلات بزنید و در پودر نارگیل بغلتانید. در اندازه های نرمال 22 عدد قرابیه میشود وقتی شکلات میزنید و به هم میچسبانید 11 عدد میشود.
❣نکته: میتوانید مقدار مواد را دو برابر کنید و قرابیه بیشتری درست کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه