آموزش طرز تهیه قرابیه دارچینی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
200 گرم کره به دمای محیط رسیده
1 استكان پودر قند( 50 گرم)
1 استکان گردوی ریز خرد شده(حدود 40گرم)
1 پاکت وانیل(5 گرم)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم)
نصف استکان روغن مایع(حدود 40 گرم)
1 قاشق چایخوری دارچین
3.5-4 لیوان آرد
برای روی قرابیه:
4 قاشق غذاخوری پودر قند
2 قاشق مرباخوری دارچین
هر دو با هم مخلوط میشوند
طرز تهیه
تمام مواد را مخلوط میکنیم آرد را کم کم میریزیم خمیر باید نرم باشد.این قسمت خیلی مهمه اگر خمیر نرم باشد قرابیه ترد میشود و به اصطلاح در دهان آب میشود.پس اضافه کردن آرد باید با دقت باشد(هر جا خمیر به دست نچسبید آرد نمیریزیم).
از خمیر تیکه های کوچکی جدا کرده گرد میکنیم و در فر 160 درجه از قبل گرم شده 25-20 دقیقه میپزیم.بعد از در آوردن از فر 10-5 دقیقه صبر میکنیم و در مخلوط پودر قند و دارچین میغلطانی
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه