آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه خیس قهوه

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه خیس قهوه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

125 گرم مارگارین و یا کره
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک، 70 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
2 قاشق غذاخوری فندق خرد شده
1 عدد تخم مرغ
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
4_3 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
3.5 لیوان آرد
برای خیس کردن قرابیه:
2 پاکت قهوه فوری (پاکت های کوچک)
2 لیوان آب
1 قاشق غذاخوری شکر (قهوه شکر داره ولی باز اضافه کنید)

طرز تهیه

مواد خمیر را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر و کم کم بریزید و ورز بدید و خمیر نرمی که به دست نمی چسبد آماده کنید. وقتی خمیر یکدست شد تیکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده بپزید (حدود 10 الی 20 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد دقت کنید خیلی در فر نگه ندارید که خشک میشود) نسکافه را آماده کنید قهوه فوری(نسکافه) و شکر را داخل آب گرم بریزید و هم بزنید و کنار بذارید خنک شود. قرابیه ها را بعد از بیرون آوردن از فر وقتی کمی از حرارت اولیه افتاد داخل قهوه بندازید خیلی نگه ندارید و بلافاصله بیرون آورید و بعد از خنک شدن سرو کنید. ❣نکته: کسانی که قهوه دوست ندارند قرابیه خیس معمولی درست کنند. برای این کار شربت آماده کنید
1.5 لیوان شکر و
1.5 لیوان آب را بجوشانید (حدود 5 دقیقه) و از روی اجاق بردارید
طرز تهیه قرابیه خیس قهوه

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی