آموزش طرز تهیه قرابیه با کرم لیمویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 لیوان آرد (300 گرم)
1 لیوان پودر نارگیل (حدود 70 گرم)
1 لیوان پودر قند (160 گرم)
250_200 گرم کره
1 عدد تخم مرغ
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای کرم لیمویی:
2 عدد لیموی تازه (آب لیمو و پوست رنده شده لیمو ، لیمویی ترش )
2 عدد تخم مرغ
2 قاشق مرباخوری نشاسته
1 استکان + 2 قاشق غذاخوری شکر (استکان کمر باریک ترک 70 گرم شکر و 2 قاشق)
4 قاشق غذاخوری شکر
طرز تهیه
میتوانید کرم لیمویی را یک ، دو روز قبل درست کنید. دستور کرم لیمویی رو میتونید همراه با فیلم داخل کانال تلگرام ببینید. اینجا در کامنت ها هم میذارم. فیلم از یوتیوب برداشته شده و چون حجمش زیاد هست اینجا نمیتونم بذارم.(میتونید به جای کرم لیمویی از مربا یا محلبی استفاده کنید)
برای خمیر قرابیه تمام مواد خشک را داخل ظرفی بریزید و کره نرم شده در دمای اتاق را اضافه کنید سپس تخم مرغ را اضافه کنید و ورز بدید. در آخر خمیر حالت شنی خواهد داشت. روی میز بذارید و تا وقتی که حالت صاف و یکدستی بگیرد خوب ورز بدید. سپس خمیر را با سلفون بپوشانید و حداقل 1 ساعت در یخچال بذارید یا میتوانید خمیر را شب درست کنید.
سپس خمیر را روی میز آرد پاشی شده بذارید و با وردنه باز کنید. با قالب مورد دلخواه برش بزنید (وسط نصف خمیر های برش زده را با قالب گرد کوچک برش بزنید) خمیر ها را داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 160 درجه از قبل گرم شده 13_10 دقیقه بپزید.(چون حرارت فرها متفاوت است ممکن است مدت پخت تغییر کند) وقتی کناره های قرابیه ها تغییر رنگ داد از فر بیرون آورید و کنار بذارید سرد شود. روی قرابیه های سرد شده کرم لیمویی بمالید و با قرابیه دیگر بپوشانید. سپس پودر قند بپاشید. در یخچال نگهداری کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه