آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه با سس میوه ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه با سس میوه ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

500 گرم آرد
200 گرم پودر قند
80 گرم فندق پودر شده
2 عدد سفیده تخم مرغ
2 پاکت وانیل شکری (10 گرم و یا وانیل ایرانی کمی حدود نصف قاشق چای خوری مقدار بستگی به نوع وانیل شما دارد)
نصف پاکت بکینگ پودر (5 گرم و یا 1.5 قاشق چای خوری)
250 گرم مارگارین و یا کره

سس پرتقال و یا توت فرنگی برای روی قرابیه

طرز تهیه

تمام مواد قرابیه را داخل ظرفی بریزید و هم بزنید آرد را در آخر بریزید و ورز بدید با کنترل بریزید تا خمیر نرمی شود سپس تیکه هایی اندازه گردو بردارید و گرد کنید و داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید کمی با دست روی قرابیه ها فشار بدید سپس با سر مداد (پلاستیک بکشید ) گودی هایی رو قرابیه ایجاد کنید. و در فر 160 درجه تا وقتی که کمی رنگش تغییر کند بپزید( ‌حدود 10 الی 20 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد). بعد از خنک شدن گودی ها را با سس پرتقال یا توت فرنگی(یا هر چیزی که دوست دارید) پر کنید. نوش جان
طرز تهیه قرابیه با سس میوه ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی