آموزش طرز تهیه قرابیه با دراژه فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم کره نرم شده در دمای اتاق
1 عدد تخم مرغ
نصف استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 40 گرم)
1 لیوان پودر قند(لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان نشاسته(40 گرم ، نشاسته ذرت یا گندم)
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
4 لیوان آرد (حتما با کنترل بریزید)
1 قاشق چای خوری بکینگ پودر
برای داخل قرابیه:
به مقدار کافی شکلات فندقی
برای روی قرابیه:
80 گرم مخلوط شکلات تلخ و شیری
طرز تهیه
تمام مواد بجز بکینگ پودر و آرد را به ترتیب داخل ظرفی بریزید و هم بزنید (با دست هم بزنید یا با همزن دستی هم بزنید)بکینگ پودر و آرد را کم کم و با کنترل بریزید و ورز بدید. آرد به اندازه ای بریزید که خمیر نرمی شود و به دست نچسبد. از خمیر تکه هایی اندازه گردو بردارید و خمیر را باز کنید داخل خمیر شکلات فندقی بذارید و خمیر را ببندید و گرد کنید. داخل سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 170 درجه با کنترل و به اندازه ای که رنگ قرابیه سفید بماند بپزید (حدود 20_15 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد)سپس کنار بذارید سرد شود. شکلات آب شده به روش بنماری را داخل سرنگ بریزید و روی قرابیه خط هایی بندازید و به دلخواه تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه