آموزش طرز تهیه قرابیه بادامی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 عدد تخم مرغ
1.5 استکان پودر قند (استکان کمر باریک ترک ،75 گرم)
125 گرم کره
1 استکان روغن مایع (110 میلی لیتر، 80 گرم)
1 استکان پودر بادام
1 استکان نشاسته ذرت (40 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
3.5 لیوان آرد (200 میلی لیتر ، 385 گرم)
1 قاشق مرباخوری بکینگ پودر
برای روی قرابیه:
شکلات (آب شده به روش بنماری)
بادام به مقدار لازم
پسته و پودر نارگیل به دلخواه
طرز تهیه
تمام مواد بجز بکینگ پودر را به نوبت داخل ظرفی بریزید و هم بزنید و خمیر نرمی درست کنید (آرد را کم کم و با کنترل بریزید که خمیر سفت نشود). درآخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و دوباره ورز بدید. تکه هایی به بزرگی گردو برداشته گرد کنید. به قسمت میانی آن با انگشت اشاره کمی فشار بدید. روی سینی که کاغذ روغنی پهن کردید با فاصله قرار بدید. داخل فر 160 درجه بصورتیکه سفید بماند 21_22 دقیقه با کنترل بپزید. قسمت خالی وسط قرابیه های سرد شده، با شکلات آب شده به روش بنماری با کمک قاشق پر کنید. درآخر روی آن بادام بذارید. به دلخواه میتوانید تزئین کنید.
❣نکته: من با برداشتن تکه های 40 گرمی 27 عدد قرابیه بدست آوردم. به دلخواه میتوانید با برداشتن تکه های کوچکتری تعداد را کمی بیشتر کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه