آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه قرابیه ارده پسته ای

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه قرابیه ارده پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

1استکان ارده(استکان کمر باریک ترک حدود 100 گرم)
1استکان پودر قند(حدود 50 گرم)
1استکان روغن مایع(80 گرم)
ا4ستکان آرد(200 گرم)
نصف پاکت وانیل شکری(2.5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
2قاشق غذاخورب پودر پسته
پسته برای روی قرابیه
مواد را باهم مخلوط کنید هم بزنید خمیر نرمی به دست آورید آرد را کم کم اضافه کنید تا خمیر نرمی که به دست نمیچسبد به دست آورید از خمیر تکه هایی به اندازه گردو بردارید گرد کنید و یک عدد پسته روی خمیر بذارید بزارید و داخل سینی فر که کاغذ روغنی انداختید بچینید و در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا زمانیکه ترک بردارد و کمی طلایی شود بپزید (حدود 15 تا 20 دقیقه) 22عدد قرابیه در میاد اندازه قرابیه ها باید یکی باشد که هم اندازه بپزند .بکینگ پودر ندارد و قرابیه ای نیست که پف داشته باشد. نوش جان
طرز تهیه قرابیه ارده پسته ای

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی