آموزش طرز تهیه قرابیه اتم پسته ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
250 گرم بیسکوییت سبوس دار گندم( مثل ساقه طلایی از 2.5 لیوان کمی بیشتر نزدیک 3 لیوان استفاده کردم)
250 گرم پودر پسته( از 2.5 لیوان کمی بیشتر نزدیک 3 لیوان استفاده کردم)
3 عدد سفیده تخم مرغ
350 گرم پودر قند( 1 لیوان سر پر استفاده کردم)
برای روی قرابیه:
3 پاکت شکلات سفید
برای تزیین :
پودر پسته
طرز تهیه
بیسکوییت ها را در غذاساز پودر کرده و تمام مواد را در ظرفی ریخته با هم مخلوط کنید. از خمیر هر اندازه ای که دوست دارید تیکه هایی برداشته و با دست شکل بدید و در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید . در فر 140 درجه از قبل گرم شده 6 دقیقه بپزید.
بعد از خنک شدن قرابیه ها را در شکلات سفید که به روش بن ماری آب کردید بزنید و با پسته تزیین کرده سرو کنید.
نکته:
❣به مخلوط خمیر قرابیه سفیده تخم مرغ را به اندازه ای اضافه کنید که به قوام خمیر برسد و قابل شکل دادن باشد. کانال غذای ترکیه ،من 3 عدد سفیده تخم مرغ زده شده استفاده کردم . شما هم نسبت به قوام خمیر چند تا سفیده تخم مرغ اضافه کنید و اگر نیاز داشت بازم اضافه کنید. پودر قند را در ابتدا لیوان پر بریزید سپس کمی ورز داده و طبق ذائقه خودتون میتونید باز اضافه کنید. ( مقدار پودر قند دستور به نظر من زیاد بود من کم کردم و مقدار شیرینی قرابیه از نظر من به اندازه بود)
ممکن است در مورد آب شدن شکلات مشکل داشته باشید. با شکلات 40 گرمی Nestle هیچ مشکلی پیش نمیاد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه