آموزش طرز تهیه قارچ شکم پربا مرغ و پنیر فتا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰
دقیقه
زمان پخت ۱۵
دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
نمک و فلفل سیاه و سفید به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم
جعفری خرد شده به مقدار لازم
آرد 1 قاشق غذا خوری
پنیر موزارلا (موتزارلا) خرد شده 1/2 لیوان
خامه ترش 4 قاشق غذا خوری
قارچ بزرگ تازه 10 عدد
گوشت مرغ 200 گرم
پنیر فتا 75 گرم
طرز تهیه
1-قارچ به طور کامل بشویید ،با استفاده از چاقو کوچک ساقه قارچ را جدا می کنیم . کلاه قارچ ها را در یک ظرف گذاشته و کمی نمک به آنها می زنیم
2-مرغ را خیلی ریز خرد کرده و حدود ۵ دقیقه تفت میدهیم
3-با یک قاشق روغن روی حرارت کم ، ساقه قارچ ها را هم ریز ریز کردهو به مرغ اضافه میکنیم و حدود ۵ دقیقه دوباره قارچ را با مرغ تفت میدهیم
4-آرد را با خامه ترش مخلوط می کنیم
5-به قارچ و مرغ اضافه می کنیم و از روی حرارت بر می داریم .
6-کمی نمک و فلفل سیاه اضافه می کنیم. توجه داشته باشید که پنیر فتا خودش کمی نمک دارد و در ریختن نمک دقت نمایید
7-در حالی که مخلوط را از روی حرارت برداشته تا خنک شود ، فر را با ۳۶۰ فارنهایت روشن می کنیم
8-مرغ و مخلوط قارچ را با پنیر فتا خرد شده و جعفری خرد شده را در یک کاسه مخلوط می کنیم
9-با مخلوط آماده شده داخل قارچ ها را پر می کنیم
۱
10-روی آنها را با پنیر موتزارلا خرد شده می پوشانیم و به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه داخل فر قرار می دهیم نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه