آموزش طرز تهیه فیلو بلو با پنیر بلوچیز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
فیلو بلو یک پیش غذای خوشمزه و آسان است که به راحتی در خانه میتوانید بپزید. این پیشغذا با پنیر بلوچیز، ژامبون و تخم مرغ درست میشود. در اینجا میخواهیم به طرز تهیه این غذای خوشمزه با پنیر بلوچیز بپردازیم. اما قبل از هر چیز نگاهی کنیم به اطلاعاتی درباره پنیر بلوچیز.
پنیر بلوچیز
یک کیلو پنیر بلوچیز ارزش غذایی معادل۱۰-۹ کیلو شیر تازه گاو را دارا و سرشار از مواد معدنی، فسفر و كلسیم است. همچنین،این پنیر حاوی پنی سیلیوم خوراکی و مفید برای دستگاه گوارش است. مدت زمان رسیدن: ۲ ماه نوعی پنیر نرم فرانسوی است که از نظر طعم و بافت مانند پنیر خیکی و کوزهای کشورمان است.
این پنیر به دلیل رگههای آبی كه در آن وجود دارد به پنیر رگه آبی نیز معروف است. رگههای آبی در اثر تزریق نوعی کپک خوراکی و مفید به نام پنیسیلیوم راکفورتیایجاد میشود. آنچه بلوچیز را از سایر پنیرها متمایز میسازد، طعم قوی و بوی تند آن است. در مورد تاریخچه پنیر بلوچیزاین باور وجود دارد که به صورت تصادفی کشف شده است.
در زمانهای گذشته، پنیرها را در غارهایی که دما و رطوبتشان به صورت طبیعی کنترل شده بود، نگهداری میکردند.این چنین محیطی، مناسب ترین محیط برای تولید بسیاری از انواع کپکهای بی ضرر است. درحالیکه پنیرها برای مدتی طولانیتر از همیشه در آنجا مانده و بسیاری فکر میکردند که این پنیرها خراب شدهاند، عده دیگری تصمیم گرفتند تا آن را بچشند و متوجه طعم بینظیر آن شدند. راکفورت یکی از انواعاین کپکهای مفید است که قدمتش به سال ۷۹ میلادی میرسد.
مواد لازم:
خمیر فیلو ۶ ورق
کره (ذوبشده) ۵۰ گرم
تخم مرغ (پخته شده و حلقهای برش خورده)
پنیر خامهای (۳۰۰ گرم)
نمک و فلفل سیاه (پودر شده) به مقدار لازم
سبزیجات معطر (پاک و خرد شده) ۳۰ گرم
پیازچه (خرد شده) ۶ تا ۷ ساقه
ژامبون گوشت (مکعبی برش خورده) ۵۰ گرم
پنیر بلوچیز کاله (مکعبی برش خورده) ۵۰ گرم
خلال بادام ۲ قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم و گرم کنید.
خمیر فیلو را به وسیله قلم موی مخصوص آشپزی، به کره آغشته کنید و کف قالب کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر قرار دهید سپس لایه دیگر خمیر فیلو (چرب شده) را روی آن قرار دهید. به همین ترتیب، بقیه خمیرها را روی هم، داخل قالب کمربندی بچینید تا قالب پر شود.
در ظرفی تخم مرغ، پنیر خامهای، نمک و فلفل سیاه را بریزید و کاملا مخلوط کنید سپس سبزیجات معطر، پیازچه و ژامبون را به مخلوط پنیر خامهای اضافه و مخلوط کنید.
مواد را روی خمیر فیلوی داخل قالب بریزید و روی خمیر پخش کنید. روی مواد، پنیر بلوچیز کاله و خلال بادام بریزید.
سپس قالب را به مدت ۳۰ دقیقه، در طبقه وسط فر (گرم شده) قرار دهید تا خمیرها بپزد و پنیر ذوب شود سپس فیلو بلو را در ظرفی مناسب سرو کنید سپس میل کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه