آموزش طرز تهیه فیله مرغ سوخاری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۵۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سینه مرغ 2 عدد
ماست 6 قاشق غذا خوری
ادویه به مقدار لازم
پودر فلفل سیاه و قرمز به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نمک و زردچوبه و دارچین به مقدار لازم
پیاز متوسط 2 عدد
سیر درشت 2 حبه
آب لیمو 2 قاشق غذا خوری
آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ 2 عدد
طرز تهیه
1-ابتدا سینه های مرغ رو فیله میکنیم؛ (به صورت نوارهای باریک برش میدیم).پیازها را خرد کرده و سیر را ریز رنده میکنیم
2-سپس ماست،آبلیمو،نمک،فلفل سیاه و قرمز،زردچوبه،ادویه،زعفران و دارچین را باهم مخلوط کرده و پیاز و سیرهارو به آن اضافه و مخلوط میکنیم؛
3-فیله های مرغ را درون مخلوط قرار میدیم و به مدت ۴ تا ۵ ساعت در یخچال میگذاریم تا کاملا فیله ها مزه دار بشن؛
4-در ظرف مناسب روغن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا کاملا داغ بشه؛تخم مرغ ها را در کاسه ای جداگانه شکسته و هم میزنیم؛
5-سپس فیله ها را از مواد جدا کرده و ابتدا در آرد سوخاری میغلتانیم و بعد درون تخم مرغ ها میزنیم و مجددا در آرد سوخاری میغلتانیم و درون روغن میندازیم تا سرخ بشن.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه