آموزش طرز تهیه فلافل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
نخود دو پیمانه
سیب زمینی کوچک دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر سه حبه
آب نصف استکان
آرد نخودچی یا گندم یک قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی پوره شده یک عدد
دو قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
نمک به مقدار لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
ادویه ها شامل(پودر تخم گشنیز،فلفل قرمز،پودر زیره،ادویه کاری،فلفل سیاه هر کدام نصف قاشق چایخوری)
طرز تهیه
دو لیوان نخود را از دو روز قبل توی آب بذارید تا خیس بخوره و هرچند ساعت یکبار آبش رو عوض کنید،بعد از دوروز که نخود جوانه ی کوچکی زد آب نخود را خالی کرده و نخود را آبکش کنید و دو عدد سیب زمینی کوچک را پوست کنده وآبپز کنید،یک عدد پیاز رو پوست کنده و به چند تکه تقسیم کنید و سه حبه سیر را هم پوست بگیرید،یک عدد گوجه فرنگی را با رنده ریز رنده کنید و مقداری جعفری را هم خرد کنید و بشورید (حدود دو قاشق غذاخوری کافیه)،نخود و سیب زمینی و پیاز و سیر و پوره ی گوجه و جعفری را با هم چرخ کنید اگه غذاساز دارین توی اون راحتتره اگه نه از چرخگوشت هم میشه استفاده کرد( من از چرخ گوشت فشاری استفاده کردم) اگه از چرخگوشت رشته ای استفاده میکنید بهتره دوبار چرخ کنید، وقتی موادمون کاملا خرد شد ادویه های بالا و بکینگ پودر و آرد را اضافه کرده و با قاشق هم بزنید مقدار کمی آب هم در صورتیکه مواد خشک هستن اضافه کنید حدود نصف استکان یا کمتر و مواد رو خوب مخلوط کنید و روی آن کیسه بکشید و یکی دو ساعتی در یخچال بذارید بعد در یک قابلمه روغن بریزید وبذارید روی حرارت تا داغ شود و با قالب فلافل، فلافل ها رو یکی یکی قالب بزنید و آرام بوسیله قالب داخل روغن قرار دهید و اجازه بدین با حرارت ملایم طلایی بشن و خوب مغزپخت بشن، وقتی یکطرف فلافل سرخ شد به طرف دیگر برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود بعد از روغن خارج کنید.
نکته ها :
بکینگ پودر برای پوک شدن فلافل هاست.
پوره ی گوجه برای خوشرنگ شدن فلافلها استفاده میشه که بعضیا به جاش از سس گوجه استفاده میکنن
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه