آموزش طرز تهیه فرم دادن خامه با پودر خامه . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۰دقیقه
مواد لازم بای 1 نفر
پودر خامه گیاهی یا قنادی 7 قاشق غذا خوری
شیر سرد 1 فنجان
پودر قند 4 قاشق غذا خوری
اسانس دلخواه 2 قطره
طرز تهیه
1-ابتدا پودر خامه و پودر قند را درون ظرفی مناسب با یکدیگر مخلوط کنید سپس آن ها را درون کاسه ای بریزید و شیر سرد را در وسط مخلوط خامه بریزید و با دور تند همزن ۵دقیقه مخلوط خامه و شیر را هم بزنید سپس به مدت ۱۰ دقیقه دیگر نیز با دور متوسط همزن مخلوط خامه و شیر را هم بزنید.در اواخر کار اسانس دلخواه رو هم اضافه میکنیم.
2-زمانی که جای پره های همزن روی خامه ماند یعنی خامه به صورت کامل فرم گرفته است و شما می توانید از این خامه برای تزیین انواع کیک و شیرینی استفاده کنید.
سایر نکات
می توانید در روش تهیه خامه فرم گرفته به آن اسانس با طعم دلخواه خود را بیفزایید.
خامه فرم گرفته را می توانید برای مدت زمان طولانی در فریزر قرار دهید.
در صورت تمایل می توانید خامه فرم گرفته را درون یخچال نگهداری کنید ولی باید آن را در مدت زمان کوتاهی استفاده کنید.
برای رنگی شدن خامه،در پایان کار چند قطره از رنگ ژله ای داخل خامه ریخته و با لیسک آرام مخلوط میکنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه