آموزش طرز تهیه فراید رایس (پلو چینی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
وغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سیر: ۲ حبه
پیاز: یک عدد نصف
بیکن: ۱۲۰ گرم
برنج: ۲ فنجان
تخم مرغ: ۳ عدد (همزده)
موسیر / پیازچه / تره فرنگی / نخود / ذرت / هویج: یک فنجان (خرد شده)
مواد لازم برای سس
سویا سس: ۲ قاشق غذاخوری
آب: یک قاشق غذاخوری
روغن کنجد: نضف قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: یک قاشق چایخوری
طرز تهیه
دو قاشق روغن کنجد داخل ماهیتابه یا ووک بریزید و آن را روی اجاق گاز قرار دهید تا دود کند.
پیاز، سیر و بکین را داخل به روغن داخل ماهیتابه اضافه کنید و یک دقیقه و نیم بپزید تا بیکن به رنگ طلایی روشن درآید.
سبزیجات خرد شده را اضافه کنید (حتی اگر یخ زده هستند) و 2 دقیقه بپزید تا آب آنها تبخیر شود.
برنج و پس از آن سس را اضافه کنید. 2 دقیقه بپزید تا مایع داخل غذا بخار شود.
برنج را در گوشه ماهیتابه جمع کنید. نصف قاشق غذاخوری روغن در قسمت خالی ماهیتابه اضافه کنید و ماهیتابه رو طوری روی اجاق تنظیم کنید که حرارت در مرکز قسمت خالی ماهیتابه قرار گیرد. تخم مرغ را بشکنید و هم بزنید و اجازه دهید بپزد تا سفت شود. (تخم مرغ را شل و عسلی برندارید)
حالا تخم مرغ و برنج و ترکیباتش را باهم هم بزنید، ماهیتابه یا ووک را از روی اجاق بردارید و تا گرم است نوش جان کنید!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه