آموزش طرز تهیه فاج های قرمز مخملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۴۰ دقیقه
زمان پخت ۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
بادام زمینی خردشده 12 عدد
لبو پخته 1 پیمانه
شیر سویا بادام 1.5 پیمانه
عصاره وانیل 4 قاشق چای خوری
رنگ خوراکی قرمز 1/4 پیمانه
خامه 1/2 پیمانه
کره بادام زمینی 50 گرم
خامه عسلی 400 گرم
پودر کاکائو (شیرین شده) 00 2گرم
وانیل 1 قاشق چای خوری
پودر قند 1 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1-خامه عسلی، پودر قند ،کره، بادامزمینی خرد شده، شیر بادام، عصاره وانیل و رنگ غذا را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم بخار آب قرار دهید. مواد را هم بزنید تا مخلوط و یکدست شوند. وقتی مایه فاج غلیظ شد، آن را از روی حرارت بردارید.
2-قالب را چرب کنید. برای این که فاج به راحتی از قالب بیرون بیاید باید در قالب سلفون قرار دهید و برای این که سلفون موقع ریختن فاج تکان نخورد، قالب را با آب مرطوب کنید. فاج غلیظ شده را داخل قالب بریزید. سطحش را با قاشق صاف کنید و بگذارید تا خنک شود. سپس به مدت ۲ تا ۳ ساعت داخل یخچال قرار دهید.
3-پس از این مدت فاج را از یخچال خارج کنید و با چاقو به تکههای دلخواه برش بزنید. فاجهای بریده شده را در ظرف مناسب برای سرو بچینید و روی آنها را با شکلات های چیپسی تزیین کنید.
سایر نکات
فاجها اگر در دمای محیط هم بمانند جامد میشوند اما اگر عجله دارید، حتما آن را داخل یخچال قرار دهید.
فاج به تنهایی خوشمزه است اما میتوانید برای تنوع با گردو یا مغزهای دیگر تزیین کنید.
میتوانید کره معمولی را به جای کره بادامزمینی با مواد مخلوط کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه