آموزش طرز تهیه غذاهای سنتی ترکی با آشپز ترکیهای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده: 500 گرم
پیاز (رنده شد ه): یک عدد
سیر (رنده شده): 2 حبه
تخم مرغ: یک عدد
نان تست: یک الی دو عدد
زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
برگ جعفری (ریز خرد شده): 7 عدد
روغن: یک دوم پیمانه
نمک: به مقدار لازم
مواد لازم سس
گوجه فرنگی (رنده شده): 3 عدد
سیر (ریز خرد شده): یک حبه
سرکه: یک قاشق سوپ خوری
شکر: یک قاشق چای خوری
نمک: یک قاشق چای خوری
طرز تهیه
گوشت چرخ کرده، پیاز و سیر رنده شده، تخم مرغ، زیره، فلفل سیاه، برگ جعفری ریز خرد شده و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید.
نان تست ها را در مقدار کمی آب قرار دهید تا خیس بخورند و سپس به مواد اضافه کنید.
مواد را به خوبی ورز دهید.
گلوله هایی به اندازه گردو از مواد جدا کنید.
روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و کوفته ها را در آن سرخ کنید تا برشته شوند.
برای تهیه سس، گوجه فرنگی رنده شده، سیر ریز خرد شده، سرکه، شکر و نمک را در ظرف مناسبی حدود 5 دقیقه روی حرارت قرار دهید گه گاه هم بزنید.
سس را روی کوفته ها بریزید و در صورت تمایل به همراه سیب زمینی سرخ کرده سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه