آموزش طرز تهیه شیر خرما داغ مخصوص برای مهمانی افطار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن جامد
چهار عدد هل سبز
3 قاشق غذاخوری خرد شده رشته پلویی
2 قاشق غذاخوری پسته ریز خرد شده
2 قاشق غذاخوری بادام
1 قاشق غذاخوری کشمش
دو و نیم فنجان شیر پرچرب
یکچهارم فنجان شکر قهوهای
5 عدد خرمای خشک
نصف قاشق چایخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه
برای تهیه این نوشیدنی باید خرما را از شب قبل خیس کنید. بنابراین یک شب زودتر داخل یک کاسه مقداری آب بریزید و خرماها را داخل آن خیس کنید.
روغن جامد را داخل یک تابه گود بریزید و با حرارت متوسط ذوب کنید. هلها را کمی فشار دهید تا داخل آن باز شود. تخم آن را جدا کرده و داخل روغن بریزید. حدود 10 تا 15 ثانیه صبر کنید تا عطر ان فضا را بگیرد. رشته پلویی را خرد کنید و به مواد اضافه کنید. حدود 5 تا 7 دقیقه رشتهها را تفت دهید. مواظب باشید حرارت باید به اندازهای باشد که رشتهها نسوزند و تیره نشوند.
کشمش و مغزها را اضافه کنید و حدود 30 ثانیه تفت دهید. شیر را اضافه کنید و پشتبند آن شکر را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و تا زمانی که شیر به جوش آید و کمی غلیظ شود و رشتهها پخته شوند، مواد را از روی حرارت برندارید.
هر عدد خرما را به 5 قسمت تقسیم کنید و همراه زعفران به شیر اضافه کنید. اجازه دهید تا زعفران به شیر رنگ دهد. سپس نوشیدنی را هم بزنید و داخل فنجان سرو کنید. نوش جان!
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه