آموزش طرز تهیه شیرین قاتق(گیلانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
آلو بخارا 1 پیمانه
پیاز 1 عدد
سینه مرغ 1/2 قطعه
آلو (سیاه و خورشتی) 4 عدد
کشمش پلویی 1 پیمانه
برگه قیسی 1 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا در ظرفی مناسب پیازها را به صورت نگینی خرد كرده و در مقداری كره سرخ میكنیم سپس نمك، فلفل و زردچوبه را اضافه كرده و مخلوط میكنیم و بعد شعله را ملایم میكنیم تا عطر ادویه به مشام برسد.
2-آلو بخارا و آلو سیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقدار كمی آب نیمپز میكنیم و قیصی را در پنج دقیقه آخر به آلوها اضافه مینماییم و در حدی میپزیم كه قیصی له نشود.
3-سپس آنها را از آب جدا كرده و آبشان را نگه میداریم. كشمش را در آب به مدت پنج دقیقه خیسانده و سپس با كمی كره تفت میدهیم تا كشمش ها پف كنند.
4-همه مواد را همراه با پیاز مخلوط كرده و تفت میدهیم.
5-سینه مرغ را ابتدا با كمی روغن تفت میدهیم و بعد به همراه مواد دلخواه آبپز كرده و بعد آن را همراه با مواد در مرحله آخر تفت دهیم. در لحظه آخر تفت دادن مواد، آب آلو و قیصی پخته شده را به مواد اضافه میكنیم
سایر نکات
1)این خورش را میتوانید بدون مرغ هم طبخ كنید. البته در دستور اصلی این خورش گوشت ندارد!
2)بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند نه پخت .
3)اگر دوست دارید به جای مرغ از گوشت تكه ای استفاده كنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه