آموزش طرز تهیه شیرینی گردویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره: 60 گرم
پودر شکر: 40 گرم
وانیل: یک چهارم ق چ
آرد سفید: 75 گرم
گردوی (پودر شده): 35 گرم
گردو (نیمه شده): 75 گرم
طرز تهیه
1. ابتدا کره و وانیل را با همزن برقی بزنید تا نرم شود، پودر شکر را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مواد نرم و یکدستی بدست آید.
2. سپس آرد را الک کرده و به مواد فوق اضافه نمایید و بعد پودر گردو را اضافه نموده و خوب مخلوط کنید تا خمیر نرم و یکدستی به دست آید.
3. سپس سینی فر را چرب نموده و از خمیر به اندازه یک قاشق مرباخوری برداشته و در دست گلوله ای درست کنید و داخل سینی فر قرار دهید و یک گردوی نیمه شده روی آن بگذاید و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 175 درجه سانتی گراد به مدت 15 دقیقه بگذارید تا شیرینی ها قهوه ای روشن شوند، اجازه دهید تا شیرینی ها خنک شوند. سپس پودر شکر را روی شیرینی ها الک کرده و سرو نمایید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه